Wie is Linda

HomeWie is Linda
linda

Bent u op zoek naar een onafhankelijk en deskundig adviseur, die betrouwbaar is en bovendien de handen uit de mouwen steekt? Dan bent u bij Thús voor senioren aan het juiste adres. Mijn naam is Linda Meijer. Ik heb Thús voor senioren opgericht om mensen te begeleiden en ondersteunen bij het zelf invulling geven aan hun thuis.

Als geboren Fries ben ik na de middelbare school in Wageningen economie gaan studeren. Na mijn studie heb ik op verschillende plekken gewerkt: bij een accountantskantoor, in de belangenbehartiging voor boeren en tuinders en tot slot bij de provincie Overijssel. Terwijl ik werkte, heb ik in Leiden tijdens de avonduren bestuurskunde gestudeerd. Een uitgebreidere beschrijving van mijn loopbaan vindt u in mijn LinkedIn profiel.

Samen met mijn man heb ik inmiddels drie kinderen en een hond. Naast mijn werk heb ik altijd bestuurs- en vrijwilligerswerk gedaan. Mijn drijfveer is om het verschil te maken in de kwaliteit van leven van mensen. Daarom heb ik drie jaar geleden mijn baan opgezegd en ben opnieuw gaan studeren. Als toegepast gerontoloog heb ik geleerd om samen met ouderen tot creatieve oplossingen voor problemen te komen. In mijn contacten met senioren merkte ik dat hun huis lang niet altijd meer een thuis was. Met mijn bedrijf wil ik senioren begeleiden van huis naar (t)huis.

image
http://thusvoorsenioren.nl/wp-content/themes/hazel/
http://thusvoorsenioren.nl/
#373f5e
style1
scroll
Laad tips
/home/thusvoorsenioren.nl/public_html/thusvoorsenioren.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off