Oefeningen van de Fysiotherapeut

Oefeningen van de Fysiotherapeut zijn niet altijd even leuk om te doen. U begint er met goede moed aan maar na een tijdje doet u niet meer elke dag uw oefeningen. Mevrouw K.S., 87 jaar, heeft hier niet langer last van. Door het uitvoeren leuk te maken gaan de oefeningen steeds makkelijker. Lees verder om erachter te komen hoe zij dat gedaan heeft.

Tip; Ik vind de oefeningen van de Fysiotherapeut na een tijdje best saai worden. Ook vergeet ik ze soms. Ik houd de oefeningen leuk door de omgeving steeds te veranderen. Zo doe ik de oefeningen steeds op een andere plek. Ook zet ik soms wel leuke muziek erbij aan en soms niet. Door het zo te doen zijn de oefeningen elke dag weer anders en blijf ik de oefeningen goed doen. Hierdoor gaat het sneller weer beter met mij.

Post by adminThus2018

3 Responses to Oefeningen van de Fysiotherapeut

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *