Wat zeggen wij

HomeWat zeggen wij

Wij vinden het logisch dat u iemand uitkiest omdat u gelooft dat diegene het kan en u hem of haar kunt vertrouwen. Daarom hebben wij geen uitgebreide leveringsvoorwaarden. Hieronder staat wat u van ons mag verwachten en wat wij van u verwachten.

LEVERINGSVOORWAARDEN

  1. Al onze offertes en aanbiedingen zijn vrijblijvend en inclusief BTW.
  2. Wij houden ons aan de met u gemaakte afspraken qua planning en offerte. Mochten wij door overmacht toch niet kunnen leveren, dan geven we u dit zo snel mogelijk door en zoeken wij samen met u naar een gepaste oplossing. Ontstaat er tussentijds extra werk, dan overleggen wij van te voren met u over wat de kosten zijn die hieraan zijn verbonden.
  3. Wij werken samen met betrouwbare partners en wij regelen de offertes voor u. Vervolgens kunt u zelf besluiten of u met een bedrijf in zee wil gaan. Het staat u uiteraard ook vrij om in deze fase voor andere partijen te kiezen.
  4. Wij sturen u na afloop van iedere maand een factuur voor het werk dat in de desbetreffende maand is verricht. We vragen u deze factuur binnen 14 dagen te betalen.
  5. Wij willen ons werk goed doen. Dat betekent ook dat wij zorgvuldig met uw spullen omgaan. Voor het geval er toch iets fout gaat, hebben wij een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten. Deze dekt schade tot maximaal 50.000 euro.
  6. Beter worden in ons werk is ons doel. Mocht u klachten of verbetermogelijkheden zien, dan horen wij dat graag.
image
http://thusvoorsenioren.nl/wp-content/themes/hazel/
http://thusvoorsenioren.nl/
#373f5e
style1
scroll
Laad tips
/home/thusvoorsenioren.nl/public_html/thusvoorsenioren.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off