Wat zeggen klanten

HomeWat zeggen klanten

Mevrouw Greven | Zwolle

“Ik vond het traject heel plezierig. Bij een verhuizing is het fijn als er iemand met je meedenkt, dingen voor je regelt en dingen aanpakt. Iemand die ziet wat er moet gebeuren, overzicht heeft en de weg weet om iets voor elkaar te krijgen. Wat ik fijn vond is dat je met respect mijn tempo volgde, maar soms ook net het duwtje gaf dat ik nodig had. Het ging niet alleen om mijn spullen, maar ook om wat die spullen voor mij betekenen en wat ik nodig heb om me op mijn nieuwe plek weer thuis te voelen. Zonder jou was ik niet waar ik nu sta. Ik heb vertrouwen in je aanpak en integere manier van omgaan met mij en zou je zeker aanbevelen bij anderen die hulp nodig hebben voor, tijdens en na hun verhuizing.”

Mevrouw Slaats | Arcadia Zwolle

“Beste Linda, even op een brief zetten hoe de verhuizing is verlopen. Voor mij is alles met elkaar goed gegaan. Vooral Linda dat je mij heel veel werk uit mijn handen heb gedaan. Je hebt wel een pluimpje verdient van mij ook de verhuizers. De jongens die alles uit de woning naar Rova heb gebracht. Linda ik wou je bedanken voor je inzet maar ik raad ook andere mensen jou aan voor de verhuizing. De hartelijke groeten”

Anoniem |  Zwolle

“Ik had een aanpassing nodig in de badkamer. De afspraak was op korte termijn, het advies was adequaat en volledig. De afhandeling snel, correct en naar tevredenheid. Voor herhaling vatbaar indien noodzakelijk.”

Contact met mij?

Ieder mens en ieder huis is anders…daarom leveren we altijd maatwerk. U kunt contact opnemen voor een vrijblijvend en gratis gesprek.
In dit gesprek kunnen we kennismaken met elkaar en maken we een passende offerte gebaseerd op uw wensen.

image
http://thusvoorsenioren.nl/wp-content/themes/hazel/
http://thusvoorsenioren.nl/
#373f5e
style1
scroll
Laad tips
/home/thusvoorsenioren.nl/public_html/thusvoorsenioren.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off